Vaginal de-armering

Hvorfor kan vaginal de-armering hjælpe de fleste kvinder?

Vaginal de-armering: Hvor er der bare mange der lige kigger en ekstra gang når de finder ud af at jeg også laver denne form for sessioner. Mig som ellers har mange klienter med ondt i ryggen, skader, stress og rigtig mange andre almindelige ting, som alle nikker genkendende til og tænker, det er jo helt naturligt når nu man er kropsterapeut. Så hvorfor så også noget der kan være så ”tæt” på og intimt for de fleste.

Og det kan jeg selvfølgelig sagtens sætte ord på og det vil jeg også forsøge i dette indlæg. Faktisk er det et emne, der ligger mig meget nært og berører mig temmelig meget. Hvilket de kvinder som kommer til mig, også gør, de er det sejeste og modigste i min verden. De tar’ ansvar for sig selv og de har i den grad også taget en beslutning om at der er nogle ting de bestemt ikke vil finde sig og gerne vil ha’ skal være anderledes.

 

Hvad er de-armering? Eller vi kan også vende den og sige, hvad er armering?

Hvad er det så, tænker du måske? hvad er en de-armering, ovenikøbet en vaginal de-armering?

En de-armering kan foregå både udvendig og indvendig på kroppen, dog er den vaginal, som du nok allerede har regnet ud en indvendig de-armering. Den er blid, men kan stadig for nogle kvinder være temmelig følelsesladet eller smertefuld, men for nogle også helt følelsesløs.

Så man kan sige, at det er en blid massage, hvor jeg som behandler mærker hele vagina efter og ofte vil der være punkter der føles anderledes, det kan også være der hvor der kan komme en reaktion fra kvinden, enten i form af smerte, eller en følelse der kommer op. Det kan føles som en spænding, vævet er lidt mere sejt der.

Rigtig ofte hos mig vil det være en del af min Tantriske Kropsterapi.

 

 

Kvinder der føler sig forkert

Mange kvinder der kommer hos mig, føler sig forkert. De mangler lyst til sex, eller har måske direkte afsky, er følelsesløse, eller har rigtig mange smerter under samleje. Nogle er lige så stille endt efter flere år med måske manglende fokus på dem selv og deres egen seksualitet og så har de efterhånden helt lukket af for det. Andre har altid haft det sådan, de lytter til veninder der fortæller om deres sex drift og lyst og tænker hvorfor har jeg ikke det?

Det gør mig så ked af det når disse kvinder sidder overfor mig og har følt sig forkert hele deres voksenliv. Derfor er denne form for behandling også en mulighed hos mig. Jeg har en kæmpe forkærlighed for kvinder og det bånd og den forståelse der er imellem os, hvis vi giver hinanden lov og ikke kun konkurrerer om hvem der er smukkest, hvem der er den bedste mor, har det smukkeste hjem og de mest perfekte børn.

Der er så meget vi skal leve op til, eller i hvert fald tror vi skal. I vores samfund i dag skal vi udover at være mor og hustru også helst ha’ en karriere og gerne fuldtid for at vi også bidrager til det perfekte hjem.

Vi kan ikke det hele, vi SKAL huske at være kvinder, mærke os selv, vores hjerter og vores lyst. At have forbindelse med vores krop og hvad der gør den glad er så vigtigt.

Historie fra klinikken

I sidste uge havde jeg en ung kvinde på klinikken. Hun var det smukkeste væsen og havde den smukkeste krop også selvom hun havde født sit første barn. Men samtidig kunne jeg se sorgen i hendes øjne, hun var ikke rigtig glad.

Hun kom til mig fordi hun ikke følte lyst, hun var død, som hun selv beskrev det og det havde altid været sådan. Hun havde aldrig haft en orgasme med en mand og hun ville bare så gerne have at det skulle være anderledes. Efter utallige besøg hos terapeuter og psykologer endte hun hos en kropsterapeut, hvor det blev tydeligt for hende at der var noget i hendes krop der blokerede hende. Hun vidste ikke hvad, men hun kunne mærke at hendes krop ikke var fri.

Derfor endte hun hos mig. Hun havde født en datter for et par år siden og havde den dejligste kæreste, men hun havde ikke lyst og det gjorde hende selvfølgelig ked af det. Hun havde kun sex engang i mellem fordi hun synes hun skulle for at være lidt normal.

Som ganske ung havde hun haft en kæreste igennem flere år der altid fortalte hende at hun ikke var stram nok, beskyldte hende for at være sammen med andre mænd og at det var dårlig sex. Hendes reaktion på det, var at hun hver eneste gang hun var sammen med ham, spændte op alt hvad hun kunne for at hun var så stram som overhovedet muligt.

Og når man gør det, bliver man anspændt, sammenlign det med at du sidder ved din computer en hel dag, glemmer din siddestilling og sidder måske lidt forkert og derfor kommer til at spænde op i skuldre og nakke. Du ved godt hvilken spændinger det kan gi’. Det er ikke sjovt og kan gøre ekstremt ondt. Sådanne spændinger kan også opstå i skeden. Det medfører en jagende smerte de steder hvor spændingen sidder under samleje.

Når jeg spørg kvinder om de ikke har mærket smerte under samleje på bestemte punkter, får jeg stort set altid et stort ja….vi er mestre i at flytte vores underliv for at undgå lige det sted, for ikke at stoppe det eller endnu værrere sige højt at det gør ondt… OG FOR GUDS SKYLD, gud har ikke skabt os til at vi skal ha’ ondt, det skal jo for pokker være en nydelse og føles dejligt.

 

Hvordan foregår en vaginal de-armering hos mig?

Når kvinder kommer til mig, har jeg altid en samtale med dem først. Udover at de skal lande og føle sig trygge, er det også vigtigt for mig at lytte og høre om dem og hvor de er i deres i liv og hvordan det er for dem at være kvinde.

De første 45 min. ca. af sessionen er som regel altid massage på hele kroppen. Med det formål at løsne så meget af kroppen som muligt, inden selve de-armeringen. Vi er som regel også armeret på resten af kroppen. Selve massagen ender med en udvendig de-armering i maveområdet, hvor vi også oplagre mange følelser og traumer gennem livet. Vi kender nok til det, at have en knude i maven. Når noget ikke er rart, eller vi bliver ramt følelsesmæssigt er det tit der vi ”putter” det hen. Det kan for nogle også være en intens og sårbar oplevelse. Men ofte er det det, der gør dem klar til at vi også kan arbejde indvendigt.

Forventning

Der er ikke som sådan noget seksuelt i en indvendig de-armering og slet ikke en interaktion mellem os. Tit snakker jeg også med kvinden undervejs. Jeg har oftest en eller to fingre inde i skeden og laver små pres på indersiden. Nærmere en slags massage indvendig. Det kan føles forskelligt, nogle mærker absolut ingenting, er nærmest følelsesløs, andre er ømme og hos nogle er det direkte smertefuldt.

Og piger – det er ikke meningen at det skal gøre ondt, hverken når vi har menstruation eller samleje. Langt de fleste kvinder vil nikke genkendende til, at de under samleje, hvis penis kommer helt i bund, vil mærke smerte. Vi bliver mestre i at manøvre os rundt for at undgå de punkter, også uden at manden nødvendigvis lægger mærke til det. Alle disse spændinger vil være dem jeg vil hjælpe jer med at løsne under en de-armering.

Og har du nogen som helst tvivl eller spørgsmål omkring hvordan og hvad jeg kan hjælpe med, så skal du aldrig holde dig tilbage for at spørge. Vi kan altid ta’ en snak omkring netop din situation…

Dette indlæg er skrevet af
Ulla Thordal

Flere blogindlæg

Stress

Hvad er stress og hvordan får jeg hjælp i Randers? Jeg har altid haft rigtigt mange klienter hvor stress er en del af deres hverdag.

Læs mere »

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage i Randers Har du ondt i kroppen? Det kan være spændinger fra forkerte arbejdstillinger, smerte efter en skade, hovedpine forårsaget af spændinger fra ryg,

Læs mere »