Kranio-Sakral Terapi Børn

Hvordan hjælper du dit barn

Kranio Sakral Terapi er fantastisk til børn og min erfaring viser mig gang på gang hvordan børn slapper af og nyder roen i kroppen. Mange børn har været i en del hænder inden de kommer til mig og er derfor tit på vagt i starten. For mig er det vigtigt at få opbygget et tillidsforhold, så dit barn føler sig tryg og kan slappe af.

Jeg har stor forkærlighed for børn, deres respons og deres evne til at vise hvor de er, er fantastisk og uspoleret. Jeg kan både se og mærke, at de reagerer rigtig godt på Kranio Sakral Terapi og det er en stor fornøjelse for mig, at arbejde med dem.

Det er vigtigt for mig at få en god kontakt til børnene. Det kan derfor være, at der ved den første behandling er mere behov for at skabe kontakt og tillid. Derfor skal I ikke blive overrasket som forældre, hvis der ikke bliver behandlet så meget den første gang.

Det er vigtigt ikke at snakke for meget om barnet, under selve behandlingen/besøget. Det kan derfor være en hjælp, hvis jeg på forhånd har fået en mail med det vigtigste jeg skal vide.

Jeg har god erfaring med:

– Koncentrationsbesvær

– Talebesvær

– Indlæringsproblemer

– Kolik

– Hyperaktivitet/ADHD

– Søvnløshed

– Fladt baghoved

– Skævheder i nakke og ryg

– Stress

– Allergi og astma

– Skæren tænder

– Motoriske problemer

– Bidfunktionsproblemer

Mange problemer hos børn, kan spores tilbage til fødslen. 88% af alle nyfødte udsættes for skader i lettere eller sværere grad i forbindelse med fødslen.

Dette kan give diverse følgevirkninger, som f.eks.

– Stress
– Søvnløshed
– Kolik og fordøjelsesproblemer
– Hyperaktive børn og ADHD
– Motoriske problemer

Jo før en lille nyfødt bliver checket/behandlet jo bedre og jo nemmere er det at hjælpe forebyggende, da den “lille krop” jo ikke har fået tillagt sig en masse dårlige vaner i kroppen endnu.

“Vi må nusse og massere ham i nakken, det har vi aldrig måttet før…!”
Milan på 16 mdr.

Vores søn på 16 måneder har haft en lang række problematikker siden fødsel med mislykket amning, refluks, spændinger, skævt kranie, motorisk urolig, ked af det især om aften og natten, kronisk forstoppelse, kronisk svamp i munden, ørebarn med dræn ja jeg kunne blive ved. Vi har været ved kiropraktor, osteopat, læge og det som de har sat i værk af behandlinger har også hjulpet i en periode men problemerne er tilbagevendende.

Vi vil nu gerne forsøge med kranio sakral terapi for at se om det kunne have en effekt på uroen og at han ofte er ret humørsvingende og ked af det i søvnen især, måske det kunne hjælpe. Jeg har altid hørt godt om kst og tænker at, nu det skal være og det lyder til ud fra din side at din tilgang til børn er meget pædagogisk og da vores dreng er meget svær at komme i nærheden af ja så tænker jeg hvis nogen skulle kunne var det måske dig.

Efter første behandling:

Omkring aftenstid i går da vi havde været hos dig om eftermiddagen, så vi for første gang at han kunne bøje sine knæ og han gik endda selv ved sin gå-vogn, hvilket han aldrig har gjort selv før. Han fik nogenlunde bøjet sine knæ da han tog sine små usikre skridt, men hold da op og han smilede helt op til ørene og grinte, det var dejligt, og jeg var meget rørt så tak for det.

Vi har også måtte nusse/massere ham i nakken og det har vi aldrig måttet før. Så ved at det kun kan være din behandling for sådan har vi ikke set ham før.

Vil du læse om flere glade kunder, så læs med her.

Priser