Om Ulla

Jeg har altid været optaget, af at finde det gode i mennesker. Finde årsagen til at tingene er som de er. Det kendetegner mig både som privat person, og i mit virke som kropsterapeut.

Jeg har arbejdet som kropsterapeut i min egen klinik siden 2006. Jeg elsker forskelligheden i min hverdag og glæder mig hver dag til, at modtage dig i min dør. Jeg gør mit absolut yderste for at du får den bedste oplevelse.

Jeg har mange års erfaring. Det gør, at jeg kan specialdesigne behandlingen til netop dig.

Jeg startede med Kranio-Sakral Terapi. Jeg er super fascineret af denne tilgang til kroppen og nervesystemet og har løbende specialiseret mig, bl.a. i min behandling af børn. Jeg elsker, at have børn i min klinik. Derudover bruger jeg også forskellige rygteknikker og organmassage til at komme diverse årsager til livs.

De senere år har jeg videreudviklet mine behandlinger med MyoFascial Release også kaldet bindevævsmassage og kombinationen med Kranio-Sakral Terapien er ret fantastisk, jeg oplever en endnu bredere og dybere effekt for mine klienter.

Min passion er, at du har det godt både fysisk og mentalt. Det vigtigste er, at du finder din vej i livet og den behandler der er bedst for dig. Derfor er kemi lige så vigtigt som at kunne sit ”kram”.

Mit virke ligger i mine hænder. Når jeg lægger hænderne på et menneske går de straks i gang med at søge og mærke. De bliver varmere og kan selv finde vej, helt intuitivt.

Alt i kroppen hænger sammen som perler på snor og ”helikopter syn” er nødvendigt. Det er helheden, der gør, at vi får det bedre, ikke behandling af selve symptomet alene.

”Usynlige” traumer, kan skabe meget gene, både på din fysik, men også på din mentale tilstand. Derfor bruger jeg også Somato-Emotional Release til at forløse kroppen med.

De sidste mange år har jeg også brugt min tantriske tilgang og erfaring til livet i mine behandlinger. Mange tror, at tantra er lig med sex, det er ikke helt tilfældet. Det handler også om at udvide sin bevidsthed og om at åbne kroppens naturlige energikanaler og cirkulere energien i hele kroppen. Jeg tilbyder derfor i dag også Intim kropsterapi for kvinder i min klinik, som er meget dybdegående. Det er en to timers massage som inkluderer både udvendigt og indvendigt arbejde med kroppen.

Respekt, kærlighed og indlevelse for det menneske der træder ind ad døren, giver de bedste resultater. Sammen med at hver enkelt selv påtager sig ansvaret for hvor de vil hen.

CV

Kranio-Sakral Terapi I – VI – KST Akademiet v/Trine Rosenberg

Kranio-Sakral Terapi & Børn I – II – TKST Akademiet v/rine Rosenberg

Tourette kursus – KST Akademiet v/Trine Rosenberg

Ret ryg og nakkehvirvler I – III – KST Akademiet v/Trine Rosenberg 

Organ massage I – II – KST Akademiet v/Trine Rosenberg

Cranio Sacral Therapy I + II– Upledger Institute – Denmark

SER 1 SomatoEmotional Release – Upledger Institute – Denmark

Anatomi og fysiologi på sygeplejeniveau – Karsten Munk Akademiet

Patologi – Karsten Munk Akademiet

Sundhedspsykologi – Karsten Munk Akademiet

Homøopatisk Vejleder 1 + 2– Foreningen Alma

Bodymovement – Human Education Group

The New Tantra Teacher and bodywork Training – The New Tantra – Alex Vartman

BodyworkTraining Myofascia Energetic Release MER modul 1-5 – Integral Body Institute – Satyarthi Peloquin

Fluid Body – Joint Release and Joint Mobilization og Release Trauma modul 6-7 – Elemental Bodywork – Satyarthi Peloquin

Ulla Kbh