Kranio-Sakral Terapi

Sådan hjælper Kranio Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi sænker kroppens stressniveau og kan afhjælpe følgevirkninger af slag, dårlige arbejdstillinger og spændinger.

Formålet med KST er at give nervesystemet de bedste forhold at fungere under. Det er en meget blid terapiform, hvor der arbejdes med Kranio-Sakral systemet, som består af kraniets (Kranio) og ansigtets knogler, nakken, rygsøjlen, de store hinder der beskytter hjerne og rygmarv, korsbenet (sacral) og halebenet.

Der kan være mange årsager til at man skal vælge KST.

Hvis du slår dig, er det ikke nødvendigvis kun den øjeblikkelige smerte. Der sker også noget, som kan medføre længerevarende problemer. Kroppen forstrækkes og spændes op. Følgerne kan være:

– Hovedpine/migræne

– Fordøjelsesbesvær

– Svigtende koncentration

– Smerter i nakke, ryg og lænd

– Piskesmæld

Et andet eksempel kan være de dårlige vaner vi opbygger i hverdagen. Vi sidder forkert, så vores holdning bliver belastet. Nerverne presses i nakke, ryg og lænd og det medfører spændinger, der begrænser blodtilførslen til hjernen.

Bliver stressniveauet i kroppen for højt, går det ud over kroppens funktioner. Det kan bl.a. forårsage:

– Depression

– Anspændthed

– Koncentrationsbesvær

– Begrænset lyst til sex

– Søvnløshed

– For højt blodtryk

– Svimmelhed

– Hovedpine og migræne

– Rygsmerter

– Skæren tænder

– Allergi og astma

Det er for det meste de små ting i hverdagen der kan blive til store problemer, uden man tænker over det.

Muligheder

Som udgangspunkt kan man altid bestille en behandling af de enkelte behandlingsformer. Men jeg har af erfaring rigtig gode resultater med at arbejde intuitivt.

Dvs. at jeg tilbyder kroppen det den har brug for og oftest er det et mix. Specielt bindevævsmassage og Kranio Sakral Terapi går rigtig godt sammen, men jeg har også tit fokus på organerne. Så mm. du ønsker noget helt bestemt, så lader jeg din krop bestemme hvad den har brug for.

KST er specielt godt egnet til afhjælpe migræne, rygradsskader, nerveproblemer, kriser og depression. Derudover er det et uvurderligt redskab under graviditet og ved fødsel, både for moder og barn.

Jonna – Kropsterapi

5/3
Med udgangspunkt i smerter i lænden og højre hofte, opstået i kølvandet efter fjernelse af livmoder og op syning af blære. Samt følelsen af manglende sammenhæng af hoved og krop, ankom jeg til det første møde med Ulla. – Jeg havde en god følelse af at blive mødt, under den samtale som gik forud for behandlingen på briksen.

Skævhed i ryggen blev rettet og løsnet. – Jeg var dog overrasket over, at jeg senere under behandlingen reagerede med gråd. Bagefter følte jeg mig dog umådelig lettet og opløftet.

Pga. Corona måtte vi holde pause i 7 uger. – Jeg var dog ikke i tvivl om, at det som var sat i gang, havde en virkning.

24/7
Behandling endnu engang ledsaget af gråd, det føles endda endnu dybere end første gang. Endnu engang opløftet, lettet og glad efterfølgende.

14/5
Stadig smerter. – Vi talte om at det måske kunne skyldes arvæv efter operationen i september 18, da jeg jo ikke tidligere havde haft problemer mede lændesmerter. – Jeg havde vi ikke forestillet mig, at jeg også under denne behandling brød udi gråd, men det gjorde jeg. – Dog gik jeg endnu engang hjem med en fantastisk følelse af overskud.

2/6
Der er stadig smerter, dog ikke så voldsomt som da jeg kom første gang. Ulla begynder at tale om sammenhængen mellem det fysiske og det psykiske og det føles så rigtigt inde i mig. Der har været masser af stress og sorg de seneste år. – Og i det hele taget har jeg oftest oplevet livet som kamp.

Husker også andre perioder med stærke smerter forskellige steder i kroppen, som sad fast og krævede rigtig meget opmærksomhed og gav store bekymringer. Så ja, det gav rigtig meget mening.

Igen græd jeg under behandlingen og igen kunne jeg rejse mig i en helt befriet tilstand.

Jeg gik hjem efter en snak om at være opmærksom på den styrke og glæde jeg jo også har masser af. Men også med en endnu stærkere tro på, at være på rette spor.

16/6
Forholdet til smerte har ændret sig undervejs. – Jeg har opdaget at selvom jeg kan føle mig ret så plaget indimellem, så glemmer jeg det også rigtig tit at jeg har ondt.

Denne gang eksploderer mit solar plexus. Jeg mærker resultatet af, at rigtig meget har været gemt af vejen. Ting der har været alt for svært at have med at gøre.

Uden at ville det, har jeg brugt kroppen som losseplads, den er hjemsted for alt det jeg har afvist.

Nu er den så, så venlig, sammen med Ullas hjælp, at vise mig at der findes andre veje. – At være VILLIG til at rumme det hele, i erkendelse af, at det hele er her. Selvom en del af mig har forsøgt at overbevise mig om noget andet og delt tingene op i godt og ondt. Jo mere jeg er villig til at mærke det der er svært, jo mere glæde, kommer der også til mig, så derfor har jeg besluttet at ta’ ansvar for det hele.

Vil du læse om flere glade kunder, så læs med her.

Priser