Velkommen til Thordal Kropsterapi...og tak fordi du kigger forbi

Kom med indenfor i min verden og få et indblik i, hvad det er jeg laver, og hvad jeg kan tilbyde dig. Når du kommer til mig, vil du altid være det vigtigste og jeg vil uden undtagelse gøre, hvad jeg kan, for at du får den aller bedste oplevelse.

Lad os starte med en snak

Jeg er næsten altid i gang med at forkæle en på min briks, så det kan til tider være svært at fange mig på telefonen. Så det aller bedste for dig, er at skrive til mig, enten her under kontakt, eller på mail eller sms. Jeg ringer altid gerne tilbage, hvis vi skal uddybe med en samtale.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad jeg kan tilbyde dig, kan du selvfølgelig også det, inden du vælger at kontakte mig. Jeg har forskellige værktøjer i værktøjskassen, og det gør, at jeg nemt kan tilpasse en behandling, der passer præcis til dig.

Jeg deler gerne ud af min viden

Jeg er en af de personer, der har rigtig meget på hjertet, og jeg har valgt også at bruge min tid på at skrive en del af det ned. Det giver dig mulighed for at få et indblik i mine tanker, min viden, og i høj grad også det jeg kan. Det er jo sådan, at man jo ikke altid på forhånd ved, hvor det er man skal søge efter hjælp. Jeg ved meget, og hvis jeg af en eller anden grund ikke kan hjælpe dig, så er jeg sikker på, vi kan finde en der kan.

Stress

Hvad er stress og hvordan får jeg hjælp i Randers? Jeg har altid haft rigtigt mange klienter hvor stress er en del af deres hverdag.

Læs mere »

Vaginal de-armering

Hvorfor kan vaginal de-armering hjælpe de fleste kvinder? Vaginal de-armering: Hvor er der bare mange der lige kigger en ekstra gang når de finder ud

Læs mere »

Jeg samler på glade kunder
Vil du læse lidt mere om, hvad de siger, så se med her

Jeg har igennem længere tid haft det svært med min krop, som gemmer på et traume. Jeg har oplevet mig selv som mere eller mindre lukket seksuelt, og jeg har haft svært ved at være intim med min kæreste.

/Charlotte

Jeg er 54 år, og jeg er født med CP (spastisk lammelse) i min venstre side. Det påvirker mine muskler, led og især mit bindevæv. Jeg har daglige smerter, og jeg er meget stiv i min krop. Det påvirker min balance og gangfunktion meget negativt.

/Lars

Jeg lyver ikke, når jeg siger, at i løbet af 2 behandlinger, allerede kunne se store forandringer. Fra at have et liv, hvor jeg intet aktivt kunne mere, er der pludselig håb for at kunne gøre næsten alle de ting, som jeg kunne før jeg fik psoriasisgigt.

/Bruno

Sofie spurgte selv efter, hvornår hun skulle afsted igen. Det var så dejligt at se, hvor godt det var for hende. Børnehaven kunne mærke stor forandring, vi havde valgt ikke at fortælle det. Men efter et par måneder blev vi spurgt, om der var sket noget i Sofies liv? De kunne mærke en ændring hos hende. Hun fungerede meget bedre socialt med de andre børn, og hendes sprog var blevet markant bedre.

/Sofie

Jeg har også gang i andre spændende ting

Jeg elsker mit arbejde, men jeg ser også vigtigheden i, at vi er mange dygtige behandlere i verden. Derfor har jeg sagt ja til at være en del af det team, der i år 2023 har startet MER (MyoFascial Energetic Release) trænings uddannelsen op i Danmark.

Vil du læse mere om MER Scandinavia, så klik endelig ind på denne hjemmeside.

Modul 1 startede op i Januar 2023. Du kan læse mere om modulerne på hjemmesiden.