Kranio-Sakral Terapi

Forside / Kranio-Sakral Terapi
Kranio-Sakral Terapi

Afspil video

Se hvordan behandlingen foregår.

Sådan hjælper Kranio Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi sænker kroppens stressniveau og kan afhjælpe følgevirkninger af slag, dårlige arbejdstillinger og spændinger.

Formålet med KST er at give nervesystemet de bedste forhold at fungere under. Det er en meget blid terapiform, hvor der arbejdes med Kranio-Sakral systemet, som består af kraniets (Kranio) og ansigtets knogler, nakken, rygsøjlen, de store hinder der beskytter hjerne og rygmarv, korsbenet (sacral) og halebenet.

Der kan være mange årsager til at man skal vælge KST.

Hvis du slår dig, er det ikke nødvendigvis kun den øjeblikkelige smerte. Der sker også noget, som kan medføre længerevarende problemer. Kroppen forstrækkes og spændes op. Følgerne kan være:

– Hovedpine/migræne

– Fordøjelsesbesvær

– Svigtende koncentration

– Smerter i nakke, ryg og lænd

– Piskesmæld

Et andet eksempel kan være de dårlige vaner vi opbygger i hverdagen. Vi sidder forkert, så vores holdning bliver belastet. Nerverne presses i nakke, ryg og lænd og det medfører spændinger, der begrænser blodtilførslen til hjernen.

Bliver stressniveauet i kroppen for højt, går det ud over kroppens funktioner. Det kan bl.a. forårsage:

– Depression

– Anspændthed

– Koncentrationsbesvær

– Begrænset lyst til sex

– Søvnløshed

– For højt blodtryk

– Svimmelhed

– Hovedpine og migræne

– Rygsmerter

– Skæren tænder

– Allergi og astma

Det er for det meste de små ting i hverdagen der kan blive til store problemer, uden man tænker over det.

Som udgangspunkt kan man altid bestille en behandling af de enkelte behandlingsformer. Men jeg har af erfaring rigtig gode resultater med at arbejde intuitivt. Dvs. at jeg tilbyder kroppen det den har brug for og oftest er det et mix. Specielt bindevævsmassage og Kranio Sakral Terapi går rigtig godt sammen, men jeg har også tit fokus på organerne. Så mm. du ønsker noget helt bestemt, så lader jeg din krop bestemme hvad den har brug for.

KST er specielt godt egnet til afhjælpe migræne, rygradsskader, nerveproblemer, kriser og depression. Derudover er det et uvurderligt redskab under graviditet og ved fødsel, både for moder og barn.

Husk også, at det er muligt at købe online gavekort til alle behandlinger her på siden.