Kranio-Sakral Terapi Børn

Forside / Kranio-Sakral Terapi Børn
Kranio Sakral Terapi behandling til babyer
Kranio Sakral Terapi baby Randers
Kranio-Sakral Terapi Børn

Afspil video

Se hvordan behandlingen foregår.

Hvordan hjælper du dit barn

KST er fantastisk til børn, min erfaring viser mig gang på gang hvordan børn slapper af og nyder roen i kroppen. Mange børn har været i en del hænder inden de kommer til mig og er derfor tit på vagt i starten. For mig er det vigtigt at få opbygget et tillidsforhold, så dit barn føler sig tryg og kan slappe af.

Jeg har stor forkærlighed for børn, deres respons og deres evne til at vise hvor de er, er fantastisk og uspoleret. Jeg kan både se og mærke, at de reagerer rigtig godt på KST og det er en stor fornøjelse for mig, at arbejde med dem.

Det er vigtigt for mig at få en god kontakt til børnene. Det kan derfor være, at der ved den første behandling er mere behov for at skabe kontakt og tillid. Derfor skal I ikke blive overrasket som forældre, hvis der ikke bliver behandlet så meget den første gang.

Jeg synes også det er vigtigt ikke at snakke for meget om barnet, under selve behandlingen/besøget. Det vil derfor hjælpe rigtig meget, hvis jeg på forhånd har fået en mail med det vigtigste jeg skal vide.

Jeg har god erfaring med:

– Koncentrationsbesvær

– Talebesvær

– Indlæringsproblemer

– Kolik

– Hyperaktivitet/ADHD

– Søvnløshed

– Fladt baghoved

– Skævheder i nakke og ryg

– Stress

– Allergi og astma

– Skæren tænder

– Motoriske problemer

– Bidfunktionsproblemer
Mange problemer hos børn, kan spores tilbage til fødslen. 88% af alle nyfødte udsættes for skader i lettere eller sværere grad i forbindelse med fødslen.

Dette kan give mange følgevirkninger:
– Stress
– Søvnløshed
– Kolik og fordøjelsesproblemer
– Hyperaktive børn og ADHD
– Motoriske problemer
Jo før en lille nyfødt bliver checket/behandlet jo bedre og jo nemmere er det at hjælpe forebyggende, da den “lille krop” jo ikke har fået tillagt sig en masse dårlige vaner i kroppen endnu.

Husk også, at det er muligt at købe online gavekort til alle behandlinger her på siden.

Tilbud til mødre grupper!