Intim Kropsterapi for Kvinder

2 timers dybdegående massage

Intim Kropsterapi for kvinder er en session, som er blevet udviklet gennem mange år ud fra min erfaring som kropsbehandler, min tantriske tilgang og min egen erfaring som kvinde. Det er vigtigt at du på forhånd ved at det udelukkende er en envejsbehandling, med dig som modtager og der vil ikke være en interaktion.

Det er en 2 timers dybdegående massage, hvor formålet er, at du får mere forbindelse med din naturlige strøm af energi i din krop. Denne massage meget fysisk og har til formål at åbne kroppen. Den er dybdegående og der vil blive arbejdet med alle de redskaber jeg har lært gennem årene, såsom bindevævsmassage, løsne knogler og mobilitet, triggerpunkter og evt. afspænding af nervesystemet. I langt de fleste tilfælde vil der også være vaginal de-armering inkluderet.

Måske har du allerede været på min briks og mærket min kropsterapi og måde at arbejde på, den har i de fleste tilfælde udgangspunkt i MyoFascial Energetic Release og Kranio-Sakral Terapi, som er en fuldstændig fantastisk kombination. Mange lignende metoder vil også forekomme i den Intime Kropsterapi.

Jeg vil med disse teknikker åbne for blokerede energi kanaler for at bringe dig tilbage til din naturlige kropsfølelse og seksualitet. Formålet med denne massage er at du får mulighed for at få bedre forbindelse med din krop.

Vaginal De-armering:

Dette er en intern de-armering, som betyder, en let massage af vagina og livmoderhals indvendig. Frigivelse af spændinger og blokeringer kønsorganerne vil øge følsomheden og gøre det muligt for dig at opleve dybere og mere følsomme orgasmer. Den vil også give dig mulighed for at forløse forskellige traumer. Det kan være overgreb som er årsag til manglende følelse, smerte eller generelt ubehag ved indtrængen. Det kan også være andre problematikker du har, såsom voldsomme blødninger, følelsesløshed, smerter i underlivet evt. under samleje.

Vores seksualitet og vores vagina kan være forbundet med utrolig meget skam og angst. Vi lever i et samfund hvor det i mange mange år er blevet gjort forkert for kvinder at nyde, vi er blevet draget op til at vi skal være ”pæne piger” og ikke ”løse på tråden”. Det gør at mange af os føler os forkert når vi har lyst til seksuel akt, det må vi ikke rigtig, det er lidt forkert, og vi må slet ikke nyde det med flere og være aktive. Vi skal finde os en mand, holde os til ham, føde hans børn og så er det det. Og sådan er det bare ikke i virkeligheden. Kvinder er lige så seksuelle som mænd også uden at være ”let på tråden”. Det er helt naturligt for både mænd og kvinder og det er den største livskraft vi som menneske indeholder og jo mere vi slipper den løs og mærker den, jo mere kvinde er vi og jo mere tiltrækkende bliver vi også for verden og samfundet, også det modsatte køn.

Så selvom du måske tænker, jamen sådan er det da ikke i dag, vi er kommet så meget længere end det i vores verden, så er det ikke sandt. Vi tænker det og vi vil gerne have det er sådan, men samtidig skal det jo ikke være vores døtre der bryder normen og opdrages til at være fri, hvad tænker andre mon så…. Ja sådan tænker vi faktisk stadig om vores døtre, selvom vi ikke ønsker det. Vi er nødt til at starte med os selv, sætte os selv og vores seksualitet fri, ellers kan vi ikke sætte vores døtre fri.

Tina Christensen – Intim Kropsterapi

Da jeg kom op til Ulla havde jeg glædet mig hele dagen til at møde hende og se hvad der skulle ske. Jeg var spændt og nysgerrig.

Da jeg kom ind af døren, så jeg et varmt, lækkert og blødt og dejligt rum som var lagt masser af kærlighed i. Oplevelsen startede rigtig godt.

Ulla og jeg talte sammen, det gjorde mig rolig og fik mig til at slappe af.

Vi gik stille og rolig i gang, jeg havde det godt og følte mig tryg, selvom jeg kun stod iført mine trusser. Ulla tog over, og jeg mærkede nogle stærke og samtidig bløde hænder på mig. Det var skønt at kunne give slip og mærke hun var der og opmærksomheden var rettet på mig, kunne mærke Ullas tilstedeværelse. Hun vidste hvad hun gjorde, og jeg turde være sårbar.

På et tidspunkt trykkede hun mig et sted i siden, det satte noget i gang hos mig, jeg begyndte at græde, min krop åbnede sig mere og mere. Det føltes smertefuldt nogle steder, men samtidig med så godt, for jeg vidste, at min krop var i gang med at åbne sig. Nu kunne jeg mærke min krop igen.

Pludselig mærkede jeg mere og mere velvære i min krop, bare nu ved tanken bliver min krop varm. Mit underliv fik sit eget liv, hele min krop reagerede. Ulla, med min tilladelse, indførte et par fingre i min skede. De var kun lige kommet ind i åbningen og jeg fik den ene skønne orgasme efter den anden. Aldrig havde jeg oplevet dette før, den ene nydelse efter den anden. Min skede føltes dejlig og blød. Jeg var i himlen. Så varm og fuld af liv, så skønt at mærke kroppen kunne slappe af og bare tage imod.

Tak kære Ulla. De bedste anbefalinger.

Der er faktisk flere der har haft lignende oplevelser som Tina, vil du læse mere om glade kunder, så læs med her.

Priser