Tantrisk Kropsterapi

Forside / Tantrisk Kropsterapi
Tantrisk Kropsterapi
Tantra

Tantrisk Kropsterapi er en 2 timers dybdegående massage, hvor formålet er, at du får mere forbindelse med din naturlige strøm af seksuel energi. I modsætning til hvad de fleste forbinder med en tantra massage, er denne massage meget fysisk og dybdegående og der vil blive arbejdet meget med bindevæv, knogler, triggerpunkter og med mulighed for en intern de-armering enten vaginalt eller analt. Dette vil dog ikke altid forekomme.

Måske har du allerede været på min briks og mærket min kropsterapi som har udgangspunkt i MyoFascia Release og Kranio Sakral Terapi, som er en fuldstændig fantastisk kombination. Mange lignende metoder vil også forekomme i den Tantrisk Kropsterapi

Med forskellige teknikker åbner jeg op for de blokerede energikanaler for at bringe dig tilbage til en naturlig seksualitet. Formålet med denne massage er at du får mulighed for at få bedre forbindelse til din krop.

Dette er en massage hvor du udelukkende vil være modtager. Dvs. at der ikke på noget tidspunkt vil være interaktion imellem os.

Genital de-armering

For kvinder vil en intern de-armering ofte være af vagina og livmoderhalsen. For mænd vil det være en dyb ydre massage af penis for at slappe af i penis og omkring perineum, samt en anal de-armering.

Frigivelsen af spændinger og blokeringer i kønsorganerne vil øge følsomheden og gøre det muligt for dig at opleve dybere og mere følsomme orgasmer. En åben anus og/eller vagina gør det muligt for den seksuelle energi at strømme mere frit og cirkulerende, i stedet for kun at være fokuseret til kønsorganerne.

Denne massage er en intens massage, hvor mange gemte følelser kan frigives. Hvis du ikke føler dig tilpas med alle dele af denne massage, er det okay. Du bestemmer helt selv hvad der virker godt for dig og hvad der ikke gør.

Vaginal eller anal de-armering:

De fleste kvinder har spændinger i deres vagina. For mænd er det anus, der hos de fleste vil være spændinger. Disse spændinger skyldes hovedsageligt følelser, stress, angst undertrykt behov eller skam. Som følge af massagen bliver din krop blødere og mere følsom. De-armeringen vil hjælpe dig med bedre adgang til dine følelser, begynde at cirkulere seksuel energi og opleve højere seksuel nydelse.

Tina Christensen – Tantrisk Kropsterapi

Da jeg kom op til Ulla havde jeg glædet mig hele dagen til at møde hende og se hvad der skulle ske. Jeg var spændt og nysgerrig.

Da jeg kom ind af døren, så jeg et varmt, lækkert og blødt og dejligt rum som var lagt masser af kærlighed i. Oplevelsen startede rigtig godt.

Ulla og jeg talte sammen, det gjorde mig rolig og fik mig til at slappe af.

Vi gik stille og rolig i gang, jeg havde det godt og følte mig tryg, selvom jeg kun stod iført mine trusser. Ulla tog over, og jeg mærkede nogle stærke og samtidig bløde hænder på mig. Det var skønt at kunne give slip og mærke hun var der og opmærksomheden var rettet på mig, kunne mærke Ullas tilstedeværelse. Hun vidste hvad hun gjorde, og jeg turde være sårbar.

På et tidspunkt trykkede hun mig et sted i siden, det satte noget i gang hos mig, jeg begyndte at græde, min krop åbnede sig mere og mere. Det føltes smertefuldt nogle steder, men samtidig med så godt, for jeg vidste, at min krop var i gang med at åbne sig. Nu kunne jeg mærke min krop igen.

Pludselig mærkede jeg mere og mere velvære i min krop, bare nu ved tanken bliver min krop varm. Mit underliv fik sit eget liv, hele min krop reagerede. Ulla, med min tilladelse, indførte et par fingre i min skede. De var kun lige kommet ind i åbningen og jeg fik den ene skønne orgasme efter den anden. Aldrig havde jeg oplevet dette før, den ene nydelse efter den anden. Min skede føltes dejlig og blød. Jeg var i himlen. Så varm og fuld af liv, så skønt at mærke kroppen kunne slappe af og bare tage imod.

Tak kære Ulla. De bedste anbefalinger.

Der er faktisk flere der har haft lignende oplevelser som Tina, vil du læse mere om mine glade kunder?

Leave a Reply