TNT Massage

Forside / TNT Massage
TNT Massage
TNT Massage

Afspil video

Se hvordan behandlingen foregår.

Tantrisk Kropsterapi er en 2 timers fler-trins behandling, hvor formålet er, at du får mere forbindelse med din naturlige strøm af seksuel energi. I modsætning til hvad de fleste forbinder med en tantra massage, er denne massage meget fysisk og dybdegående og der vil blive arbejdet meget med bindevæv, knogler, triggerpunkter og med mulighed for en intern de-armering enten vaginalt eller analt. Dette vil dog ikke altid forekomme.

Med forskellige teknikker åbner jeg op for de blokerede energikanaler for at bringe dig tilbage til en naturlig seksualitet. Formålet med denne massage er at du får mulighed for at få bedre forbindelse til din krop.

Dette er en massage hvor du udelukkende vil være modtager. Dvs. at der ikke på noget tidspunkt vil være interaktion imellem os.

Genital de-armering

For kvinder vil en intern de-armering ofte være af vagina og livmoderhalsen. For mænd vil det være en dyb ydre massage af penis for at slappe af i penis og omkring perineum, samt en anal de-armering.

Frigivelsen af spændinger og blokeringer i kønsorganerne vil øge følsomheden og gøre det muligt for dig at opleve dybere og mere følsomme orgasmer. En åben anus og/eller vagina gør det muligt for den seksuelle energi at strømme mere frit og cirkulerende, i stedet for kun at være fokuseret til kønsorganerne.

Denne massage er en intens massage, hvor mange gemte følelser kan frigives. Hvis du ikke føler dig tilpas med alle dele af denne massage, er det okay. Du bestemmer helt selv hvad der virker godt for dig og hvad der ikke gør.

Vaginal eller anal de-armering:

De fleste kvinder har spændinger i deres vagina. For mænd er det anus, der hos de fleste vil være spændinger. Disse spændinger skyldes hovedsageligt følelser, stress, angst undertrykt behov eller skam. Som følge af massagen bliver din krop blødere og mere følsom. De-armeringen vil hjælpe dig med bedre adgang til dine følelser, begynde at cirkulere seksuel energi og opleve højere seksuel nydelse.

Husk også, at det er muligt at købe online gavekort til alle behandlinger her på siden.