TNT Massage

Forside / TNT Massage
TNT Massage
TNT Massage

Afspil video

Se hvordan behandlingen foregår.

The New Tantra Massage er en 2 timers fler-trins behandling, der er designet til at du får mere forbindelse med din naturlige strøm af seksuel energi. I modsætning til hvad de fleste forbinder med en tantra massage, er denne massage meget fysisk og dybdegående og der vil blive arbejdet meget med bindevæv, knogler og triggerpunkter.

Med forskellige teknikker åbner jeg op for de blokerede energikanaler for at bringe dig tilbage til en naturlig og uskyldig seksualitet. Når du er løsnet og de-armeret både eksternt og internt, kan energien flyde frit gennem hele din krop. Formålet med denne massage er at du får mulighed for at få bedre forbindelse til din krop.

Dette er en massage hvor du udelukkende vil være modtager. Dvs. at der ikke på noget tidspunkt vil være interaktion imellem os.

Genital de-armering

For kvinder involverer denne massage de-armering af vagina og livmoderhalsen. For mænd omfatter massagen en dyb ydre massage af penis for at slappe af i penis og omkring perineum. Frigivelsen af spændinger og blokeringer i kønsorganerne vil øge følsomheden og gøre det muligt for dig at opleve dybere og mere følsomme orgasmer. Både mænd og kvinder tilbydes anal de-armering. En yogisk åben anus gør det muligt for seksuel energi at strømme fra kønsorganerne til rygsøjlen, hvilket er vigtigt, hvis du vil opleve ful-body orgasmer.

TNT Massagen er en intens massage, hvor mange gemte følelser kan frigives. Hvis du ikke føler dig tilpas med alle dele af denne massage, er det okay. Du bestemmer hvad der virker godt for dig og hvad der ikke gør.

Vaginal eller anal de-armering:

De fleste kvinder har spændinger i deres vagina. For mænd er det anus, der hos de fleste vil være spændinger. Disse spændinger skyldes hovedsageligt følelser, stress, angst undertrykt behov eller skam. De-armering er en (hovedsagelig intern) triggerpunkt massage, der hjælper dig med at frigøre spændinger og undertrykte følelser. Som følge heraf bliver din krop blødere og mere følsom. De-armeringen vil hjælpe dig med bedre adgang til dine følelser, begynde at cirkulere seksuel energi og opleve højere seksuel nydelse.

De-armeringen kan også vælges adskilt, uden massagen. Men er inklusiv hvis du vælger hele massagen.

Husk også, at det er muligt at købe online gavekort til alle behandlinger her på siden.