Somato-Emotional Release

Forside / Somato-Emotional Release
Somato-Emotional Release

Somato Emotion Release er traumer låst fast i kroppen

Somato-Emotional Release er en traumebehandling, hvor der bruges forskellige psykologiske metoder sammen med den fysiske behandling. Dette skaber en effektiv og sikker ramme for forløsning. Behandlingen foregår på briks i min klinik.

Derfor er Somato-Emotional Release vigtig for din krop?

De fleste af os kan have svært ved at udtrykke evt. følelser med ord og lyd, selvom de kommer til overfladen. Det er min opgave at skabe et trygt rum for dig, så det føles okay at forløse og udtrykke det der gerne vil ud.

Somato-Emotional Release er en holistisk fremgangsmåde, som hjælper klienten til at erkende, at et hvert personligt problem, kan have indflydelse på ens helbredstilstand og i særdeleshed skabe ubalancer og smerter i den fysiske krop.

Dette kan være til stor hjælp i behandling af psykosomatiske sygdomstilstande, og behandlingen er med stor succes blevet brugt i USA, til at hjælpe krigs-veteraner til at erkende og overvinde deres post-traumatiske stress forstyrrelser (PTSD)

Somato-Emotional Release er en vinkel af Kranio Sakral Terapien og stammer fra USA hvor Kranio Sakral Terapien blev til i John Upledgers hænder. Behandlingen er ligeså blid som Kranio Sakral Terapien, men har mere fokus på fastlåste traumer i kroppen.

Et traume kan skabe energi lommer eller bobler i kroppen, som fylder, men som ikke fysisk kan ses på evt. et røgten eller en scanning. Nogle klienter vil møde op hos mig og føle sig forkert, fordi de har haft ondt i årevis. Og selvom de er blevet checket og scannet i et væk, kan der intet ses på fysiske billeder. Det betyder bare ikke, at der ikke er noget der er årsag til smerten.

Bliver du i tvivl, om du er det ene eller det andet, er du altid velkommen til at kontakte mig. Og så kan vi sammen finde ud af om denne behandling kunne være en mulighed for dig.

Læs om mine glade kunder her

Leave a Reply