Organmassage

Forside / Organmassage
Organmassage

Derfor organmassage

Som kropsterapeut tænker jeg altid i helheder. Kroppens knogler og bindevæv rettes og løsnes og gives optimale funktionsbetingelser, men ved eks. skævheder, stress og anden sygdom bliver vores organer også påvirket.

Organmassage er en blid og behagelig massage til at befri organerne, så de kan fungere optimalt. Det er meget vigtigt, at behandlingen føles behagelig.

Man kan sagtens få en hel behandling med organmassage, hvis behovet er der, men ofte og hos de fleste er det kombineret med andre behandlinger, som MyoFascia Release og Kranio Sakral Terapi, da det oftest giver mest mening at arbejde med hele kroppen.

De mest almindelige årsager til at organerne forårsager problemer er spændinger, dårlig holdning, betændelse i kroppen og operationer. Mange rygproblemer kan ofte forbindes med spændte organer, der ikke bevæger sig frit. Organerne fylder det meste af maven og ligger dybt og vores ryg er egentlig kun et skjold.

Hvert organ har en bevægelse og de skulle gerne kunne bevæge sig frit 7-8 gange i minuttet. Organerne bliver ligesom muskler svagere, hvis de ikke har fuld bevægelsesfrihed. Så spændt bindevæv og en belastet krop har stor indflydelse på hvordan vores organer virker og har det.

75% af vores immunsystem findes i fordøjelsesorganerne.

Læs om mine glade kunder her

 

Leave a Reply