Historier

Milan – 16 mdr.

Vores søn på 16 måneder har haft en lang række problematikker siden fødsel med mislykket amning, refluks, spændinger, skævt kranie, motorisk urolig, ked af det især om aften og natten, kronisk forstoppelse, kronisk svamp i munden, ørebarn med dræn ja jeg kunne blive ved. Vi har været ved kiropraktor, osteopat, læge og det som de har sat i værk af behandlinger har også hjulpet i en periode men problemerne er tilbagevendende. Vi vil nu gerne forsøge med kranio sakral terapi for at se om det kunne have en effekt på uroen og at han ofte er ret humørsvingende og ked af det i søvnen især, måske det kunne hjælpe. Jeg har altid hørt godt om kst og tænker at, nu det skal være og det lyder til ud fra din side at din tilgang til børn er meget pædagogisk og da vores dreng er meget svær at komme i nærheden af ja så tænker jeg hvis nogen skulle kunne var det måske dig.

Efter første behandling:

Omkring aftenstid i går da vi havde været hos dig om eftermiddagen, så vi for første gang at han kunne bøje sine knæ og han gik endda selv ved sin gå-vogn, hvilket han aldrig har gjort selv før. Han fik nogenlunde bøjet sine knæ da han tog sine små usikre skridt, men hold da op og han smilede helt op til ørene og grinte, det var dejligt, og jeg var meget rørt så tak for det.

Vi har også måtte nusse/massere ham i nakken og det har vi aldrig måttet før. Så ved at det kun kan være din behandling for sådan har vi ikke set ham før.

Kristoffer – 13 år

Vi havde af nogle venner hørt om Ulla Thordal. Og da vi igennem længere tid havde været bekymret for vores søn pga. hans manglende interesse for at gå i skole, besluttede vi os for at kontakte hende.
Vores søn er egentlig meget social, men selve skolen var et mareridt for ham. Han synes at stort set alt ved skolen var kedeligt, lige med undtagelse af frikvartererne. I længere tid, anså vi det for at være en “drenge-ting”, men jo ældre han blev, blev det også et problem for ham selv. Derfor valgte vi at tage kontakt til Ulla.
Allerede efter første behandling kunne vi mærke stor forskel, han begyndte selv at tage initiativ til at lave lektier og det blev også gjort på meget kortere tid end før. Han var glad og synes at det gik bedre i skolen. Så det var med store smil på, da vi kom til anden konsultation, som også blev den sidste.
Vi har fået en hel anden dreng… han bliver nok aldrig den der vil satse på 10 og 12 taller, men det behøver alle jo heller ikke.

 

Thomas Smith Winther

Jeg har en problematik med både medfødt og udviklede fejl konstruktion i leddene og knoglekonstruktionen, hvilket giver begrænset bevægelse og smerter. Jeg er derfor meget påpasselig og havde ikke prøvet TNT massage pga. dens umiddelbare fysiske hårdhed. At tillade nogen at gå til mine grænser, er en stor udfordring. At mærke forskel på “sund” kropslig/psykisk modstand, som gerne må skubbes – og så en modstand, der bunder i kroppens reelle grænse, er svær at føle ind til. Så jeg var både noget anspændt, lidt spændt og meget nysgerrig.

Indledningen blev en meget fin indføring i, hvad Ulla ville gøre, en klargørelse af forhindringer for mig og aftale omkring, hvordan vi sammen kunne gribe det an. Et samarbejde jeg følte mig meget tryg ved, og klar til at arbejde i, og også reelt oplevede som en ramme, jeg kunne give slip på så meget kontrol som det nu engang er mig muligt. Og det blev det!

Massagen var en meget intens oplevelse af integration. Dyb og smertefuld forløsning i nogle situationer; stor nydelse og fryd i andre. Bevidsthed og krop kom et stort skridt nærmere hinanden og oplevelsen af formindsket instinktiv modstand/selvafvisning og den efterfølgende lange dybe ro, var vedvarende i lang tid. Tænkende tilbage nu, kan jeg stadig genkalde og føle en stille glad glød i kroppen.

En af de helt konkrete aspekter, var den nænsomme tilstedeværelse, Ulla handlede med. Langsomt, langsomt, så jeg ikke panikkede. En gang, hvor musklerne om min hofte spasmede, brugte hun lang tid til blot at holde, og med mikro bevægelser blidt udløse og sprede spændingen i musklerne.

I forhold til triggerpoints var der ligeledes en nænsomhed til stede, som gjorde åbningen ind i smerten/kroppens afslappelse/sindets udvidelse til en meget stærk og smuk oplevelse. Fornemmelsen af at vi var sammen om det, at det var et samarbejde, gjorde min åbning langt mere hel og dyb. Ligeledes udvidede det min oplevelse af min krop og mine grænser med større forståelse og accept.

Og det helt specifikt tantriske – både som generelt element og specifik del af massagen – var en helt uvant naturlig nydelse. Let, lysende fryd i hele kroppen, som jeg før har oplevet i det tantriske rum, men kun få gange når det var med udgangspunkt i mig selv. Det var så enkelt at jeg på et tidspunkt brast i latter af bare overgivelse, lettelse og glæde over at noget sådant var muligt for mig. Ingen kamp og skam og det imprint tror jeg altid jeg vil bære videre.

Jeg vil på det varmeste anbefale Ulla Thordals TNT massage.

Lukas – 4 uger

En kold januar dag kom vores lille dreng til verden. Det var en nem og hurtig fødsel og alt så ud til at komme til at gå smertefrit. Den første uge gik, og han var stadig rolig, men græd selvfølgelig som sådanne små babyer gør. Efter en uge begyndte han at få mange hårde skrigeturer. Dagen lang hang han på sin mors arm, hvilket var det eneste sted, han kunne finde ro. Han så hele tiden meget ulykkelig ud, og vi jokede lidt med, at han var født med panderynker. En dag da han var 4 uger besluttede jeg mig for at møde op til et børnetøjsparty, og havde selvfølgelig den lille med . Den første time gik fantastisk. Min lille dreng var afslappet og rolig og sov på min arm. Lige pludselig kom skrigene som lyn fra en klar himmel.

Alle de andre kvinder , der først havde beundret min lille supermand, var nu pludselig overbeviste om, at de ikke skulle have flere børn. Alle kom med gode råd og flere prøvede at gå med ham uden held. Ulla fik ham til sidst i sine arme. Med min velsignelse begyndte hun at behandle på ham og lige så pludseligt, som han var begyndt at skrige, forstummede han nu. Efter 5 minutters behandling lå min lille dreng nu og slappede af. Panderynkerne var forsvundet og han nød det virkeligt.

Bruno Jakobsen

I en alder af 42 år får jeg konstateret psoriasisgigt og et forløb starter med et hav af forskellige medicin typer og behandlingsmetoder via det offentlige og min private forsikring.
Jeg når til et punkt, hvor den behandling jeg får, måske nok bremser psoriasisgigten på det stadie den er i, men smerterne er langt fra væk – smerterne bliver værre og værre og små ting som at løfte en bærepose eller gå en tur, er nærmest blevet umuligt.

Smerterne er faktisk omdrejningspunktet for min kontakt til Thordal kropsterapi. Jeg var på det her tidspunkt så fyldt med smerter at min dagligdag var ødelagt og mentalt var jeg helt ude af form,
så i ren desperat ringede jeg til Ulla. Jeg blev mødt med seriøsitet men ingen løfter – det hele måtte komme an på prøve. Vi startede med en behandling en gang ugentligt, behandlingen bestod af bindevævsmassage.

Jeg lyver ikke, når jeg siger at i løbet af to behandlinger, allerede kunne se store forandringer. Fra at have et liv hvor jeg intet aktivt kunne mere, er der pludseligt håb for at kunne gøre næsten alle de ting som jeg kunne før jeg fik psoriasisgigt.
Når man langsomt kommer ud af et smertehelvede, sker der også andre positive ting – det mentale er igen kommet på rette spor.
Nu har vi kørt forløbet i 3 mdr. og med stadig samme positive resultat – mit liv radikalt ændret.

De varmeste og ærligste anbefalinger

Bruno Jakobsen

Birgitte Hougaard

Jeg har prøvet Ullas Bodywork. Og det kan varmt anbefales.

Jeg kom med sommerfugle i maven og havde tænkt på hvad jeg helst ville have “gjort noget ved. Men det kunne jeg have sparet mig. Med sin rolige tilstedeværende måde, fik Ulla blæst sommerfuglene væk og forklaret mig om den forestående session. En massage der kom hele kroppen igennem i flere niveauer. Bl. a. blev min hud også strakt. Og alle led. Og under hele forløbet følte jeg mig tryg og i kyndige hænder, så jeg bare kunne overgive mig. Dagen efter kunne jeg mærke mange steder i min krop jeg ikke tidligere havde mærket – både på av av måden, men bestemt også det modsatte. Der var en dejlig blødhed og sammenhæng i hele kroppen.

Jeg kommer gerne igen.

Jonna

5/3
Med udgangspunkt i smerter i lænden og højre hofte, opstået i kølvandet efter fjernelse af livmoder og op syning af blære. Samt følelsen af manglende sammenhæng af hoved og krop, ankom jeg til det første møde med Ulla. – Jeg havde en god følelse af at blive mødt, under den samtale som gik forud for behandlingen på briksen.

Skævhed i ryggen blev rettet og løsnet. – Jeg var dog overrasket over, at jeg senere under behandlingen reagerede med gråd. Bagefter følte jeg mig dog umådelig lettet og opløftet.

Pga. Corona måtte vi holde pause i 7 uger. – Jeg var dog ikke i tvivl om, at det som var sat i gang, havde en virkning.

24/7
Behandling endnu engang ledsaget af gråd, det føles endda endnu dybere end første gang. Endnu engang opløftet, lettet og glad efterfølgende.

14/5
Stadig smerter. – Vi talte om at det måske kunne skyldes arvæv efter operationen i september 18, da jeg jo ikke tidligere havde haft problemer mede lændesmerter. – Jeg havde vi ikke forestillet mig, at jeg også under denne behandling brød udi gråd, men det gjorde jeg. – Dog gik jeg endnu engang hjem med en fantastisk følelse af overskud.

2/6
Der er stadig smerter, dog ikke så voldsomt som da jeg kom første gang. Ulla begynder at tale om sammenhængen mellem det fysiske og det psykiske og det føles så rigtigt inde i mig. Der har været masser af stress og sorg de seneste år. – Og i det hele taget har jeg oftest oplevet livet som kamp.

Husker også andre perioder med stærke smerter forskellige steder i kroppen, som sad fast og krævede rigtig meget opmærksomhed og gav store bekymringer. Så ja, det gav rigtig meget mening.

Igen græd jeg under behandlingen og igen kunne jeg rejse mig i en helt befriet tilstand.

Jeg gik hjem efter en snak om at være opmærksom på den styrke og glæde jeg jo også har masser af. Men også med en endnu stærkere tro på, at være på rette spor.

16/6
Forholdet til smerte har ændret sig undervejs. – Jeg har opdaget at selvom jeg kan føle mig ret så plaget indimellem, så glemmer jeg det også rigtig tit at jeg har ondt.

Denne gang eksploderer mit solar plexus. Jeg mærker resultatet af, at rigtig meget har været gemt af vejen. Ting der har været alt for svært at have med at gøre.

Uden at ville det, har jeg brugt kroppen som losseplads, den er hjemsted for alt det jeg har afvist.

Nu er den så, så venlig, sammen med Ullas hjælp, at vise mig at der findes andre veje. – At være VILLIG til at rumme det hele, i erkendelse af, at det hele er her. Selvom en del af mig har forsøgt at overbevise mig om noget andet og delt tingene op i godt og ondt. Jo mere jeg er villig til at mærke det der er svært, jo mere glæde, kommer der også til mig, så derfor har jeg besluttet at ta’ ansvar for det hele 

Tina Christensen

Da jeg kom op til Ulla havde jeg glædet mig hele dagen til at møde hende og se hvad der skulle ske. Jeg var spændt og nysgerrig.

Da jeg kom ind af døren, så jeg et varmt, lækkert og blødt og dejligt rum som var lagt masser af kærlighed i. Oplevelsen startede rigtig godt.

Ulla og jeg talte sammen, det gjorde mig rolig og fik mig til at slappe af.

Vi gik stille og rolig i gang, jeg havde det godt og følte mig tryg, selvom jeg kun stod iført mine trusser. Ulla tog over, og jeg mærkede nogle stærke og samtidig bløde hænder på mig. Det var skønt at kunne give slip og mærke hun var der og opmærksomheden var rettet på mig, kunne mærke Ullas tilstedeværelse. Hun vidste hvad hun gjorde, og jeg turde være sårbar.

På et tidspunkt trykkede hun mig et sted i siden, det satte noget i gang hos mig, jeg begyndte at græde, min krop åbnede sig mere og mere. Det føltes smertefuldt nogle steder, men samtidig med så godt, for jeg vidste, at min krop var i gang med at åbne sig. Nu kunne jeg mærke min krop igen.

Pludselig mærkede jeg mere og mere velvære i min krop, bare nu ved tanken bliver min krop varm. Mit underliv fik sit eget liv, hele min krop reagerede. Ulla, med min tilladelse, indførte et par fingre i min skede. De var kun lige kommet ind i åbningen og jeg fik den ene skønne orgasme efter den anden. Aldrig havde jeg oplevet dette før, den ene nydelse efter den anden. Min skede føltes dejlig og blød. Jeg var i himlen. Så varm og fuld af liv, så skønt at mærke kroppen kunne slappe af og bare tage imod.

Tak kære Ulla. De bedste anbefalinger.

Sofie – 6 år

Vi havde igennem nogen tid været noget bekymret for vores datter. Hun var sen til at få tale og fik heller ikke rigtig gang i sproget. Hun stammede en del og jo ældre hun blev jo mere trak hun sig tilbage når hun var sammen med andre end familien. Børnehaven var også bekymret og synes ikke, at hun skulle starte i skole endnu. Det var ikke livsnødvendigt for os at hun startede i skole. Men vi synes, at vi havde en fuld begavet datter, som sagtens kunne måle sig med sine alderssvarende kammerater.
Efter en del snak frem og tilbage, blev vi enige om at prøve at søge hjælp udefra. Vi havde hørt at Kranio-Sakral Terapi skulle være godt, så vi kontaktede KST Akademiet i Silkeborg, da vi havde hørt at Trine Rosenberg var fantastisk til børn. Men ventetiden var lang og vi blev anbefalet at kontakte Ulla Thordal, som havde klinik i Randers, hvor vi boede. Det gjorde vi så og har ikke fortrudt det.
Efter få behandlinger kunne vi mærke vores lille pige blomstre, hendes sprog blev meget bedre, ikke perfekt, men hun var jo også nogle år bagud. Sofie spurgte selv efter, hvornår hun skulle afsted igen. Det var så dejligt at se hvor godt det var for hende.
Børnehaven kunne mærke stor forandring, vi havde valgt ikke at fortælle det. Men efter et par måneder blev vi spurgt om der var sket noget i Sofies liv? De kunne mærke en ændring hos hende, hun fungerede meget bedre socialt med de andre børn og hendes sprog var blevet markant bedre.

Vi har i dag en glad pige, som er startet i børnehaveklasse sammen med sine kammerater. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Ulla og vil til enhver tid kontakte hende hvis vi får brug for det igen.