Om Ulla

Jeg har altid været optaget, af at finde det gode i mennesker. Finde årsagen til at tingene er som de er. Det kendetegner mig både som privat person, og i mit virke som kropsterapeut.

Jeg har arbejdet som kropsterapeut i min egen klinik siden 2006. Jeg elsker forskelligheden i min hverdag og elsker at modtage dig i min dør. Jeg gør mit absolut yderste for at du får den bedste oplevelse.

Jeg har mange års erfaring. Det gør, at jeg kan specialdesigne behandlingen til netop dig.

Jeg startede med Kranio-Sakral Terapi. Jeg er super fascineret af denne tilgang til kroppen og nervesystemet og har løbende specialiseret mig, bl.a. i min behandling af børn. Jeg elsker, at have børn i min klinik. Derudover bruger jeg også forskellige rygteknikker og organmassage til at komme diverse årsager til livs.

Min passion er, at du har det godt både fysisk og mentalt. Det vigtigste er, at du finder din vej i livet og den behandler der er bedst for dig. Derfor er kemi lige så vigtigt som at kunne sit ”kram”.

Mit virke ligger i mine hænder. Når jeg lægger hænderne på et menneske går de straks i gang med at søge og mærke. De bliver varmere og kan selv finde vej, helt intuitivt.

Alt i kroppen hænger sammen som perler på snor og ”helikopter syn” er nødvendigt. Det er helheden, der gør, at vi får det bedre, ikke behandling af selve symptomet alene.

”Usynlige” traumer, kan skabe meget gene, både på din fysik, men også på din mentale tilstand. Derfor bruger jeg også Somato-Emotional Release til at forløse kroppen med.

De senere år har jeg også brugt min tantriske tilgang til livet i mine behandlinger. Mange tror, at tantra er lig med sex, det er ikke helt tilfældet. Det handler også om at udvide sin bevidsthed og om at åbne kroppens naturlige energikanaler og cirkulere energien i hele kroppen. Jeg tilbyder en tantrisk massage i min klinik, som er meget dybdegående. Den er designet af The New Tantra’s grundlægger Alex Vartman til at åbne kroppen udefra og ind. Det er en to timers massage som inkluderer både udvendigt og indvendigt arbejde med kroppen.

Respekt, kærlighed og indlevelse for det menneske der træder ind ad døren, giver de bedste resultater. Sammen med at hver enkelt selv påtager sig ansvaret for hvor de vil hen.

 

CV

Kranio-Sakral Terapi I – VI – Trine Rosenberg

Kranio-Sakral Terapi & Børn I – II – Trine Rosenberg

Tourette kursus – Trine Rosenberg

Ret ryg og nakkehvirvler I – III – Trine Rosenberg

Organ massage I – II – Trine Rosenberg

Cranio Sacral Therapy I + II- Upledger Institute

SER 1 SomatoEmotional Release – Upledger Institute

Anatomi og fysiologi på sygeplejeniveau – Karsten Munk Akademiet

Patologi – Karsten Munk Akademiet

Sundhedspsykologi – Karsten Munk Akademiet

Homøopatisk Vejleder 1 + 2- Alma

Bodymovement – Human Education Group

The New Tantra Teacher and bodywork Training – Alex Vartman

BodyworkTraining Myofascia Energetic Release MER – Satyarthi Peloquin

Fluid Body – Joint Release and Joint Mobilization – Satyarthi Peloquin